خانه
27M

رنگ مو، آموزش ترکیب رنگ مو

  • ۰۱:۳۹   ۱۳۹۳/۲/۳۰
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|2080 |21433 پست
    زیباکده
    Sara S : 

    سلام به دوستای گلم، میشه به من کمک کنید؟ من بعد از 3 بار استفاده از رنگ موی اورال به شماره 6 جی (ایرانی ش شبیه به 6.30) هست حساسیت دادم و از ترکیب رنگ موی کمند 7.0 و 9.3 به مدت 30 دقیفه استفاده کردم. یه هایلایت خیلی کم و پخش طلایی هم داشتم. اما شفافیت، برق، تن خرمایی طبیعی موهام، و قرمزی رنگ موی قبلی م رفت و موهام شده خنثی (عکس). صورتم غمگین به نظر میاد. من تن قرمزی دوست دارم و صورتم رو شاد میکنه. حالا چی کار کنم که سلامتی موهام هم حفط بشه؟ واریاسون قرمز بزنم؟؟ با اکسیدان بشورم؟ خیلی ممنون از زمانی که برای پاسخ به پرسش من میذارید.

    زیباکده
    سلام دوست عزیز تا جایی که من از موهات متوجه شدم ریشه ها قهوه ای و ساقه ها تن زیتونی و روشن تر دارد.البته عکسی که گذاشتی زیاد مشخص نیست.  اگر رنگ با تن قرمز رو دوست داری  از رنگهای شکلاتی و بلوطی استفاده کن عزیزم. 
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان