خانه
27M

رنگ مو، آموزش ترکیب رنگ مو

  • ۱۱:۵۲   ۱۳۹۴/۴/۱۶
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|2080 |21433 پست

    رنگ مو بادمجانی

    زیباکده
    Somy : 
    زیباکده
    عزیزم موهامو شاهبلوطی روشن زده بودم الان ساقه ها قهوه ای متوسط هست و ریشه هم دو سانت مشکی هست میخام ترکیب این دوتا رنگ رو بدی بهم و اگه میشه طریقه رنگساژ کردن رنگهای فانتزی مثل این رو هم بهم بگو مرسی عزیزم
    زیباکده

    سلام دوست عزیزم شما اول باید موهات رو به پایه ی 7 برسونی یعنی  از دکلره استفاده کنی اول ساقه ها که رنگ بلوطی داره مواد بزنی و بعد از اینکه به پایه ی نارنجی رسید ریشه ها که موی طبیعی است مواد بزنی بعد که یکدست شد و به پایه ی زرد رسید از رنگ بادمجانی 7 واریاسیون بنفش 10 سانت اکسیدان1 استفاده کنی.  مارک هر لایت ماندگاری خوبی داره.  برای رنگساژ هم مقدار کمی از رنگ رو با کمی اکسیدان و آب ترکیب کن و به صورت شامپو روی مو بزن و 5 تا 20 دقیقه بعد شست شو بده.

    ویرایش شده توسط آرایشگر در تاریخ ۱۶/۴/۱۳۹۴   ۲۳:۱۰
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان