خانه
27M

رنگ مو، آموزش ترکیب رنگ مو

  • ۰۲:۰۳   ۱۳۹۲/۷/۹
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|2080 |21433 پست


    مهناز مرادی : 
    سلام و خسته نباشید ممنون که با حوصله جواب میدید
    من سه ماه پیش موهام رو دکلره کردم متاسفانه موهام داغون شده هم داغون شده و هم ریزش شدید داره بعد از اون یک بار دوباره آرایشگاه رفتم و دو بار هم خونه رنگ گذاشتم متاسفانه بعد از یکی دو بار شستن موهام روشن روشن میشه و خیلی هم سست و داغون شده ( آخرین بار پرستیز قهوه ی متوسط تناژ خاکتسری زدم ) لطفا بهم راهنمایی کنید چه رنگی بزنم و چکار کنم موهام دوباره به حالت اول برگرده ( در ضمن موهام چون قرمزی داشته دکلره کرده بودم)


    سلام عزیزم باید بگم که روی موی دکلره شده رنگ بعد از چند بار شسته شدن از روی سر پاک می شه.شما باید از رنگهای تیره پایه ی 3یا 4 استفاده کنید.اگه رنگی که دوست داری و پایه ی موهات رو بگی بهتر می تونم راهنمایی کنم.
    ویرایش شده توسط آرایشگر در تاریخ ۹/۷/۱۳۹۲   ۰۲:۰۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان