خانه
18.7K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    کشک بادمجون

    همه بادمجون ها رو به قطعات تقریبا بزرگ تو یه قابلمه بزرگ خرد کرده وبا یه استکان آب و یه نصف استکان روغن و نمک و فلفل و زردچوبه دم بذارید تا بادمجونها کم کم سبک و نرم شن... البته تو استفاده از نمک کمی احتیاط کنید چون قرار که بعدش از کشک هم استفاده کنیم.

    بعد که بادمجونها پختند در قابلمه رو برداشته و شروع به هم زدنش میکنیم. این کارو به دفعات انجام میدیم تا رنگ بادمجون عوض بشه و حالت سرخ شده به خودش بگیره و بعد هم برحسب ذائقه و سلیقه کشک و نعنا داغ و پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم. بهتون قول میدم با این روش کشک بادمجونی به خوشمزگی کشک بادمجون سرخ شده خواهید داشت با کمترین میزان روغن مصرف شده 

    اگه دوست داشتید میتونید ۲-۳ عدد از بادمجونها رو سرخ کنید و قاطی بقیه بادمجونها کنید...

    مخصوص ماه رمضون
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان