خانه
18.7K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۶:۰۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    بادمجان با سس ماست

    #رمضان 

    تعداد : 5 نفر

    زمان تهیه : 20 دقیقه

    زمان پخت : 30 دقیقه

    مواد لازم:

    بادمجان متوسط (حدود یک کیلوگرم)4 عدد

    روغن سرخ کردنیسه پیمانه

    عصاره مرغ حل شده در یک پیمانه آبیک عدد

    نمککمی

    فلفل سیاهکمی

    ماستنصف پیمانه (125 گرم)

    شیرخشک3 قاشق غذاخوری

    سیر رنده شده2 حبه

    پیاز خرد و سرخ شده50 گرم

    روش تهیه بادمجان با سس ماست :

    *. بادنجان ها را از طول برش دهید و سپس آن را به بخش های کوچک تر تقسیم کنید.داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید.بادنجان ها را بریزید و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.بادنجان های سرخ شده را در سینی فر بچینید، روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید و عصاره مرغ حل شده.

    *. در آب را روی آنها بریزید. سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید.ماست، شیر و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید و آن ها را رویبادنجان ها بریزید.آن را با پیاز سرخ کرده تزئین و گرم سرو کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان