خانه
7.16K

غذا های و شیرینی های محلی ایرانی

  • ۰۲:۴۱   ۱۳۹۵/۱۰/۶
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    “میرزا قاسمی” یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.

    مواد لازم

    بادمجان = 5 عدد متوسط
    گوجه فرنگی تازه = 2 عدد
    سیر = یک بوته
    تخم مرغ = 3 عدد
    روغن و فلفل و نمک = به مقدار لازم

    طرز تهیه

    در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم .
    حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.
    سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
    سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
    حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
    بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
    میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.

    البته قابل ذکره که به نظر من هرچی گوجه یا رب گوجه کمتر باشه خوشمزه تره .

    و وقتی میرزا قاسمیتون آماده شد شعله رو  ، روی متوسط بزارید و هر چند دقیقه همش بزنید ، هرچی بیشتر رو گاز بمونه خوشمزه تر میشه.8

    غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان