خانه
7.16K

غذا های و شیرینی های محلی ایرانی

  • ۰۲:۵۵   ۱۳۹۵/۱۰/۶
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    ترش شامی (کال شامی)

    ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و ...زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت

     

    رش شامی ,طرز تهیه ترش شامی ,روش تهیه ترش شامی ,طرز پخت ترش شامی ,آموزش پخت ترش شامی ,مواد لازم برای ترش شامی ,ترش شامی خوشمزه ,دستور پخت ترش شامی ,زمان پخت ترش شامی ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,کتلت و شامی

    مواد لازم برای آشپزی آکا


    ▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    ▪ سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
    ▪ پیاز بزرگ ۱ عدد
    ▪ تخم مرغ ۳ عدد
    ▪ آب غوره نصف پیمانه پلوپز
    ▪ آب ۱ لیتر
    ▪ کره ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم
    ▪ نمک ، زردچوبه ، فلفل و دارچین به میزان لازم
    ▪ رب گوجه ۲ تا ۳ قاشق
    ▪ برنج برای سرو ۵ پیمانه پلوپز


    ● چگونگی تهیه

    ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کرده سپس تخم مرغها و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه را نیز افزوده و خوب ورز می دهیم از مواد بصورت کتلت برداشته و در ظرف مورد نظر سرخ می کنیم سپس در ظرف دیگری کمی کره ریخته و رب را در آن تفت داده و آب غوره و آب را اضافه کرده و می گذاریم تا بجوشد بعد کتلتها را به آن افزوده و می گذاریم تا سس بخورد کتلت رود . در انتها با سیب زمینی سرخ شده آن را تزئین کرده و با برنج سرو می کنیم.
    ▪ توجه: این غذا به آن علت ترش شامی یا کال شامی گفته می شود که از سیب زمینی خام استفاده شده و بوسیله آب غوره یا نارنج ترش می شود . این مقدار مواد برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .

    غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان