خانه
7.16K

غذا های و شیرینی های محلی ایرانی

  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2250 پست

    کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

     

    مواد لازم :

     

    آرد گندم

    150 گرم (يك پيمانه)

    كدو حلوايي پخته و له شده

    يك پيمانه

    تخم‌مرغ

    يك عدد

    شكر

    نصف پيمانه

    بيكينگ پودر

    يك قاشق چايخوري

    گلاب يا شير

    نصف پيمانه

    گردو خرد شده

    در صورت تمايل نصف پيمانه

    دارچين، هل و روغن

    به ميزان لازم

     

     

    طرز تهیه :

     

    تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد.

     

    غذا های و شیرینی های محلی ایرانی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان