خانه
15.9K

فوت و فن خوشمزگی

  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۶/۱۰/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    خوشمزه تر شدن ماهی به خصوص قزل الا
    پیاز رو نازک خلال کنید
    ماهی ها رو داخل ابلیمو بزنید بعد ماهی پیاز چند تا فلفل سبز خرد شده نمک روغن زیتون و یک قاشق سرکه بالزامیک بریزید چند دقیقه بمونه کافیه
    ماهی رو تو ماهیتابه کمی سرخ کنید با روغن کم
    بعد موادی که ماهی رو توش خوابونده بودیم رو اضافه کنید در تابه رو ببندید
    اخر هم روی ماهی ها خیلی کم شکر بپاشید و صبر کنید دونه های شکر آب شه 
    طعمش خیلی خوب میشه

    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۶/۱۰/۱۳۹۶   ۱۷:۱۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان