خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست

    طرز تهیه کتلت آلمانی
    مواد لازم :
    ✅گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
    ✅باگت : حدود ۱۰ سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )
    ✅خردل : ۱ قاشق چایخوری
    ✅نمک و فلفل : به میزان لازم
    ✅تخم مرغ : ۱ عدد
    ✅پیاز : ۱ عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
    ✅پودر پاپریکا : ۱ قاشق چایخوری
    ✅سیر : ۱ حبه ( در صورت تمایل )

    طرز تهیه :
    ابتدا باگت را با ۱ لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )
    بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.
    پیاز و سیر را با ۱ قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )
    باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
    به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.
    حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.
    میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان