خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۵۰   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48272 |46689 پست
    ⚜طرز تهیه باباغنوج⚜

    بابا غنوج (بابا گانوش) یا متبّل، مزه یا پیش غذای مشهوری در خاورمیانه است که از بادنجان درست می‌شود.
    مواد لازم: (برای 3 نفر)

    3 عدد بادنجان متوسط
    ½1 قاشق غذاخوري ارده
    1 تا 2 حبه سير
    2 قاشق چايخوري نمك
    يك قاشق غذاخوري روغن زيتون خالص
    يك قاشق چايخوري پاپريكاي شيرين
    مقداري برگ جعفري، كاملاً خرد شده
    مقداري گوجه فرنگي، نگيني خرد شده

    طرز تهیه:
    بادنجان ها را روي شعله‌ي گاز كباب كنيد، با انبر آنها را بچرخانيد تا پوست دورتادور آن يكنواخت بلند شده و گوشت آن نرم شود. به مدت 10 دقيقه آنها را در آب سرد بگذاريد تا خنك شوند.
    بادنجان ها را پوست بكنيد و بگذاريد به مدت 15 تا 20 دقيقه آبشان برود.
    بادنجان ها را به همراه ارده، آب ليمو، سير و نمك؛ درون مخلوط كن ريخته و تا هنگامي كه كاملاً با هم مخلوط شده و غلیظ شوند، هم بزنيد. ممكن است بخواهيد براي طعم بهتر، مقدار بيشتري ارده، آب ليمو يا نمك اضافه كنيد.
    مواد را درون ظرف مخصوص پذیرایی ريخته و حفره‌اي وسط آن ايجاد كنيد. روغن زیتون را داخل حفره ریخته و فلفل پاپريكا، جعفري و گوجه را روي آن بريزيد و سرو نمایید
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان