خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۹/۴/۱۴
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    ناهار چی بپزم ؟

    طرز تهیه آبگوشت سنتی

     

    مواد لازم :

    500 گرم گوشت گوسفندی همراه با دنبه

    نصف لیوان لوبیا

    نصف لیوان نخود

    2 الی 3 عدد گوجه فرنگی

    2 حبه سیر

    2 عدد سیب زمینی متوسط

    1 عدد پیاز بزرگ

     2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

    2 عدد لیمو عمانی

    نمک، فلفل . زردچوبه و دارچین : به مقدار لازم

     

    طرز تهیه :

    بهتر است نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب خیسانده و چند مرحله آب آن را عوض کنید.

    گوشت آبگوشتی را به همراه نخود . لوبیا و پیاز ، به همراه سیر و گوجه فرنگی در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید .

     

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    یکی از نکات مهمی که در تهیه آبگوشت باید رعایت کنید میزان آب مورد نیاز است. شما ابتدا باید مقدار زیادی آب داخل قابلمه بریزید تا اواسط پخت مجبور نباشید که آب به قابلمه اضافه کنید. اگر در حین پخت مجدد به آبگوشت آب اضافه کنید بر روی طعم گوشت تاثیر خواهد گذاشت. بهتر است از آب جوشیده شده و سرد استفاده کنید.

    شما می توانید در این مرحله پوست گوجه فرنگی ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در قابلمه را بسته و شعله را زیاد کنید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید سپس کف‌های روی سطح آب را به وسیله یک قاشق جدا کنید.

    زردچوبه و فلفل را اضافه کرده، در قابلمه را ببندید و شعله را ملایم کنید تا آبگوشت آرام آرام بپزد.

    این کار به این خاطر می باشد که آبگوشت به خوبی جا بیفتد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم زمان لازم دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن سیب زمینی ها فرا برسد .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سیب زمینی ها را از وسط نصف کرده و به قابلمه اضافه کنید .

    بعد از انجام این کار شما  باید چربی موجود در قابلمه را خارج ساخته و به همراه پیاز باقی مانده به خوبی بکوبید و سپس مواد آماده شده را داخل قابلمه بریزید .



    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    زمانی که حبوبات نرم شدند نمک و دارچین را به آبگوشت اضافه کنید.

    این مرحله اختیاری می باشد اما شما می توانید برای خوشرنگ شدن آبگوشت ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

    در برخی مناطق برای اینکه طعم آبگوشت کمی ترش تر و خوشمزه تر شود در آن لیمو عمانی می اندازند. برای این منظور یک ساعت قبل از آماده شدن آبگوشت ۲ عدد لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و به آبگوشت اضافه کنید. در انتها و پس از پخت لیموعمانی ها را دور بیندازید.

    نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هر چه زمان بیشتری برای پخت آبگوشت صرف کنید آبگوشت شما جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۴/۴/۱۳۹۹   ۱۵:۰۷
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان