خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۹/۵/۱۲
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه چیکن برگر

     

    مواد اولیه برگر :

     

         4 عدد سینه مرغ بدون پوست

         1 فنجان  کلم پیچ یا کاهو خرد شده

        8-12ورق نازک بیکن ، سرخ شده

      4عدد نان برگر

         3-4 فنجان روغن برای سرخ کردن

    خیار شور و گوجه فرنگی : به مقدار لازم

    پنیر گودا : 4 ورق  

     

    مواد اولیه برای تهیه سس :

     

    1 و 4/1  فنجان / 300 میلی لیتر کره

         1قاشق چایخوریخوری نمک

    1    قاشق چایخوریخوری پاپریکا

         1/2قاشق چایخوری از هر کدام :  پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل سفید ، فلفل کاین

     

    مواد اولیه برای تهیه مخلوط آرد :

     

     1 و 4/3 فنجان / 250 گرم آرد ساده یا چند منظوره

         2 قاشق چایخوری پاپریکا

         1 قاشق چایخوری از هر کدام : بیکینگ  پودر ، پونه کوهی ، نمک

         1/2 قاشق چایخوری از هر کدام :  پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل کاین

         1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

     

    طرز تهیه :

     سینه های مرغ را روی یک سطح صاف قرار داده و با یک ورق مشمای ضخیم آن را  بپوشانید .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    با بیفتک کوب روی مرغ ها را کمی ضربه بزنید تا کمی نازک شوند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    برای تهیه سس در یک کاسه بزرگ ، کره را با پاپریکا ، نمک ، پودر پیاز  پودر سیر ، فلفل کاین و فلفل سفید ترکیب کنید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    سینه های مرغ خود را داخل این سس قرار دهید ، و آنها را داخل مخلوط کاملا بچرخانید تا تمام قسمتهای سینه ی مرغ به سس آغشته شوند .

    روی کاسه را با مشما بپوشانید و کاسه را حداقل 4 ساعت و حداکثر یک شب درون یخچال قرار دهید .

    مرغ را 30 دقیقه قبل از نیاز از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای اتاق نزدیک شود .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در یک کاسه کم عمق بزرگ آرد را با پاپریکا ، پونه کوهی ، بیکینگ پودر ، نمک ، پودر پیاز ، پودر سیر ، فلفل کاین و فلفل سیاه ترکیب کنید

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    یک به یک سینه ها را درون آرد غلتانیده و مطمئن شوید که آرد همه ی قسمتهای مرغ را میپوشاند .

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    در یک قابلمه بزرگ روغن خود را گرم کنید.

    مرغ خود را با دقت در روغن داغ قرار دهید.

    بسته به اندازه و ضخامت سینه های شما در حدود 4 الی 5 دقیقه از هر طرف آن را سرخ کنید و تا زمان طلایی شدن هر دو طرف سینه ی مرغ به سرخ کردن ادامه دهید.

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    چیکن برگرها را همراه با دو رق بیکن . یک لایه کلم پیچ یا کاهو و خیار شور و گوجه و در صورت دلخواه پنیر گودا داخل نان برگر قرار داده و با سس دلخواه میل کنید .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

    ویرایش شده توسط خانم فرهمند در تاریخ ۱۲/۵/۱۳۹۹   ۱۹:۴۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان