خانه
1.79M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۲۱:۲۱   ۱۳۹۹/۷/۲۷
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    طرز تهیه مرغ گریل شده

     

    مواد اولیه :

        1/2 فنجان شکر قهوه ای، (به علاوه بیشتر برای پاشیدن روی آناناس)

         1/2 فنجان سس گوجه فرنگی

         1 فنجان آب آناناس کنسرو شده

         1/2 فنجان سس سویا

         1 قاشق چایخوری پاپریکا دودی

         2 قاشق غذاخوری سس ورستر شایر

         2 قاشق غذاخوری سرکه سیب

         1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده

         1/2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده

         4 حبه سیر ، خرد یا رنده شده

    1      کیلوگرم  ران مرغ بدون استخوان

         چند برش آناناس تازه یا کنسرو شده

         روغن برای سرخ کردن

         پیازچه خرد شده (برای تزیین)

     

     

    طرز تهیه :

    در یک کاسه بزرگ، شکر قهوه ای، سس گوجه فرنگی، آب آناناس، سس سویا، پاپریکا ، سس ورستر شایر، سرکه سیب و فلفل سیاه آسیاب شده را مخلوط کرده و هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.

    1/2  فنجان از این سس را به یک ظرف کوچک انتقال داده و در یخچال نگهداری کنید (بعداً از این ماده برای ریختن روی مرغ استفاده خواهید کرد).

    بقیه سس را با سیر خرد شده و زنجبیل خوب مخلوط کرده و داخل یک مشما زیپ دار بزرگ بریزید .

    ران مرغ را به سس موجود در مشما اضافه کنید.

    زیپ مشما را ببندید و اطمینان حاصل کنید که مرغ با سس کاملاً پوشانده شده است. مشما را حداقل 4 ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

    بعد از 4 ساعت یا یک شب، مرغ را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید حدود 20-30 دقیقه در دمای اتاق بماند.

    در همین حال، یک تابه را روی حرارت گرم کنید.

    برش های آناناس را داخل تابه قرار داده مقداری شکر قهوه ای را روی برش های آناناس بپاشید و آنها را از هر دو طرف داخل تابه تفت داده و کبابی کنید.

    آناناسها را کنار بگذارید.

    مرغ را گریل کنید:

    اگر از گریل گازی استفاده می کنید آن را با حرارت بالا گرم کنید و اگر از نوع زغالی آن استفاده می کنید، زغال ها را آماده کنید. اجازه بدهید که یک طرف گریل حرارت کمتری از طرف دیگر داشته باشد. اگه گریل ندارید، می توانید از ماهی تابه ی چدنی طرح گریل استفاده کنید.

    دو طرف مرغ ها را روی حرارت بالا و مستقیم گریل کرده و بعد از 2 دقیقه روی آنها را با قلمو سس بریزید .

    بعد آن ها را روی آن طرفی از گریل که حرارت کمتری دارد بگذارید.

    درب گریل را گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا مرغ ها به خوبی بپزند.
    حواستان باشد که اگر مرغ بیش از اندازه روی حرارت باشد خشک می شود.

    نکته: گاهی اوقات بسته به ضخامت ران های مرغ با گریل کاملا پخته نمیشوند بنابراین، در صورت نیاز، پخت مرغ را در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه تمام کنید.

    مرغ را با آناناس کبابی سرو کنید و با پیازچه تزیین کنید.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟ شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان