خانه
11.2K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست

    من این تاپیک رو زدم تا خانم های کدبانوی سایت، تجربیاتشون رو در مورد 0 تا 100 گوشت قرمز و خریدن گوشت اینجا بذارن. از مسایل ساده مثل تفاوت شکل یا بوی گوشت خام گوساله و گوسفند، تا اینکه هر قسمت گوشت برای چه نوع آشپزی مفیده، اصلا قسمت های مختلف گوشت چه اسمی دارن، چه شکلی هستن و ارتباط ظاهر گوشت قرمز با کیفیتش و ...

    ترجیح میدم که مطالب تجربیات خود دوستان باشه و طوری نوشته بشه که من خوب سر در بیارم. چون هنوز در مورد خرید گوشت تجربه م کامل نشده.

    با تشکر

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان