خانه
11.2K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۱۱:۱۴   ۱۳۹۶/۱۱/۷
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    ASEMAN : 
    من خودم به شخصه گوشت گوسفندی رو به گوساله ترجیح میدم....
    گوشت گوسفند معمولا چرب هست و رگه های چربی ویا به اصطلاح پی در لابه لای بافت گوشت دیده میشه و صد البته خیلی از افراد بخاطر همین بافت چربی گوشت گوسفند رو دوست ندارند.
    اما بنظر من برای همه خورشت های ایرانی باید از گوشت گوسفند استفاده کرد.
    گوشت گوسفندی نسبت به گوشت گوساله بافت نرم تری داره، چرب تر هست و دیگه اینکه رنگش هم صورتی کم رنگتری نسبت به گوشت گوساله داره.
    در طب سنتی هم به مصرف گوشت گوسفندی تاکید شده چون طبع گرم داره برخلاف گوشت گوساله که طبعش سرده و خون ساز هم هست.

    خیلی ممنون آسمان خانم که شرکت کردی . حالا دیگه خورد خورد، هر وقت فرصت کردی هم شما و هم بقیه دوستان مطالب دیگه رو هم بگید. راست میگی این چربی گوشت گوسفندی تبدیل شده به تیغ دولبه، بعضیا عاشقشن، بعضی هم خوششون نمیاد اصلا.

    بعدا دیگه اگه خریدی چیزی کردید، یا تیکه کردنی چیزی در کار بود، اگه فرصت کردید با رسم شکل توضیح بدید، هم تفاوت ها و اینکه چی به چه دردی میخوره دیگه 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان