خانه
11.2K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۲۰:۱۲   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    من خودم در این زمینه کاملا تعطیل می باشم. این قسمت از کار کاملا مربوط به همسر هست که ایشون هم خیلی در این کار وارد هست. الان ازش می پرسم می نویسم اینجا. سری بعد هم که گوشت خرید عکس می گیرم.
    و حالا استاد می گویند:
    بهترین گوشت، گوشت حیوان نر است. هر چه سن دام کمتر باشه گوشت لطیف تر هست. قسمتهای مختلف گوشت گوسفند: گردن(برای آبگوشت و خوراک)
    سردست-همون دست و بازو میشه-بافت نرمتری نسبت به ران داره(برای خورشت و این گوشت لعابی خوبی دارد)، این قسمت دارای گوشت کمی هست-عضو کوچکی از بدن حیوان هست- همسر من از این قسمت برای گوشت چرخ کرده استفاده میکند(در قسمت گوشت چرخ کرده بیشتر توضیح میدهم چون گوشت چرخ کرده رو ترکیبی درست می کنند،
    قلوهگاه-قسمتی که دنده قرار داره-به علت چرب بودن برای کباب کوبیده مناسب هست،
    راسته -که در پشت و قسمت ستون فقرات قرار داره،بدون استخوان مناسب کباب چنجه و با استخوان برای انواع خورشت و آبگوشت-گوشتی هست که خاصیت زیادی داره و بافت نرمی دارد
    ران: که گوشت مغز ران برای خورشت خیلی عالیه، بزرگترین عضو گوشتی بدن دام هست.
    ماهیچه: که همان ساق های دست و پا هست. بهترین استفاده همراه با باقلی پلو
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان