خانه
11.2K

نکات مهم در مورد گوشت قرمز، خریدن گوشت قرمز، قسمت های مختلف آن و تفاوت ها

  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۶/۱۲/۵
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    الان گوشتی که به عنوان گوشت گوساله عرضه میشود معمولا گوشت گاو هست.-از گاو ماده برای تولید شیر و گوساله کشی استفاده میشه. گوساله نر هم چون وزن کمتری داره صرفه اقتصادی برای دامدار نداره برای همین معمولا بعد از یک الی یک و نیم سالگی دام کشته میشه. به این حیوان معمولا تا یک ماهگی گوساله گفته میشه.
    گوشت گوساله طبع سرد داره، بافت نرم و خوشمزه ای داره.
    گوشت گاو سفت و دیرپز هست. رنگش از گوشت گوسفنده خیلی قرمزتره
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان