فاطمه یاسی :
سلام آهو جان
۱.پس اون لباس مجلسی چون کاملا بالاتنه ش بسته دیگه نمی خواد کاسه سوتین بزارم فقط ماهیچه ای می کنم برش عصایی می ندازم خوبه؟جاییش لقی نمی خواد آخه می خوام کاملا تو همه قسمت ها بخوابه رو تن.
بله خوبه . نه لقی لازم نداره .
۲.ببخشید دامن فون برای ژپون بی زحمت آموزش دادید؟
فون شماره 2 رو تو صفحه ی زیر آموزش دادم :
http://www.zibakade.com/Topics/آموزش-دوخت-لباس-مجلسی-TP23123-IX23/
۳.برای زیپ (گیپور رو می خوام جلو و پشت یکسره یعنی بدون درز باشه که درز دامن های زیری رو بپوشونه)در این حالت زیپ رو برای این قسمت چیکار کنم؟وگرنه باید گیپور هم درز بخوره بد نمیشه چون می خوام حاشیه گیپورم قیچی کنم بدوزم خط وسط جلو درز رو گیپور زیاد نمیشه؟
نمیشه که زیریاش زیپ داشته باشن روییش نداشته باشه یا باید به همشون زیپ بدی یا اصلا نباید بهش زیپ بدوزی .
۴.شما برای همین زیپ گذاشتن فرمودید که اگر کمر باریک و سینه درشته باید زیپ تا پایین کمر هم باشه چون وقتی لباس رو می خوای بپوشی کمر به سختی از سینه رد میشه درسته؟این در حالتی که پیراهن رو دامنش رو از سر بخواهیم بپوشیم درسته؟حالا اگه برعکس دامن رو از پایین بپوشیم بیاریم بالا بازم اذیت میشیم؟(تمام این سوالات زیپ دوزی به خاطر اینه که می خوام گیپور بدون درز باشه😂)
از پایین که بدتره در اینصورت کمر باید از باسن رد بشه که تو اکثر مواقع دور سینه کمتر از دور باسنه یعنی اگه از بالا بپوشیش راحت تره .
۵.برای آستر هم رفتم پارچه بگیرم گفتم برای آستری ساتن بده کلا آستری ژرسه داد گفت همین رو باید ببری،اینطوری شد که دیگه ساتن نگرفتم حالا حتما باید ساتن هم بگیرم به گیپور وصل کنم؟
ژرسه هم خوبه .
بعد شما فرمودید که گیپور و ساتن دوخت می شن یه لایه میشن دامن دولایه تور و گیپور باهم یه لایه میشن این دوتا از قسمت کمر به هم دوخته میشن،بعد آستر بالاتنه و آستر دامنم با هم از قسمت کمر دوخته میشن این دوتا لباس اصلی و آستر کاملا جدا تو قسمت کمر زاپاس هاشون به هم دوخته میشه بعدا این دوتا رو غلاف کنم از کجا،بسته میشه که؟
عزیزم اصلا حواسم نبود که بهت بگم چون یقه ی این مدل فرنچیه و نیازی به سجاف نداره لزومی هم نداره برای بالاتنه سجاف یا آستری دوخته بشه همون دولایه ی گیپور و ژرسه براش کافیه .
دامن آستری که از جنس ژرسه خریدی رو هم با همون تور و گیپور بدوزش .
اما در جواب سوالت اگه لباست آستری میخواست شما اول باید لباس اصلی رو کامل بدوزی ( بجز زیپش ) بعد آستری رو هم جدا کامل بدوزی بعد این دو تا رو از یقه به هم وصل کن و آستری رو به سمت پشتِ لباس برگردون .
زیپ رو به لایه ی اصلی بدوز و خط وسط پشت استری رو به پشت زیپ پس دوزی کن .
بعد به خاطر اینکه خط کمر لباس اصلی و آستری از روی هم بلند نشن لازمه در نهایت زاپاس درز کمرشون رو به هم بدوزی .
یا گفتید دوتا رو جدا بدوزم بعد از قسمت یقه و پهلوها غلاف کنم بعد زاپاس هاشون رو تو قسمت کمر بهم بدوزم درسته؟
لازم نیست از پهلوها غلاف کنی فقط از یقه به هم وصل میشن بعدم که آستری رو به سمت پشت لباس برگردوندی حلقه آستین آستری و تنه رو با هم سردوز کن و آستین رو روی هر دولایه با هم وصل کن جوری که انگار یک لایه هستن چون آستین پیراهن نیازی به آستری نداره .
آهوجان شرمنده خیلی مزاحمت میشم