خانه
56.1K

طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی طالبی

    مواد لازم:
     
    طالبی (خردشده) ... میوه های دیگه هم میشه استفاده کرد : 220 گرم
     
    شکر : 1 پیمانه معادل 150 گرم
     
    تخم مرغ : 1 عدد

    نمک : سر قاشق چایخوری
     
    وانیل : سر قاشق چایخوری
     
    ماءالشعیر بدون طعم : 1 پیمانه معادل 160 میلی لیتر
     
    خامه شیرین قنادی : ۲ پیمانه معادل 400 گرم
     


    روش تهیه:
     
    طالبی خورد شده را در مخلوط تبدیل به پوره کرده و نصف شکر را هم اضافه کنید
    طالبی شیرین شده را در ظرف لعابی روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید در حدی که غلیظ شود و بعد شعله را خاموش کنید تا سرد شود
     
    تخم مرغ و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کف کند
    بعد شکر و نمک را اضافه کرده و هم بزنید تا کرم رنگ شود و حجم آن 2 برابر شود.

    بعد ماءالشعیر را آرام آرام و به تدریج اضافه کرده و ملایم و آهسته هم بزنید تا یکدست شود.

    خامه را جداگانه با همزن برقی ( همزن تمیز باشد حتما ) بزنید تا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و با مواد فوق مخلوط کنید کم کم و به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
     
    حالا مخلوط طالبی کاملاً سرد شده را به مواد فوق بیفزایید و با کمترین درجه همزن بزنید تا یکدست شود.

    مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.
    نکته :
     بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
     
    این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
     پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
     در ظرف مورد نظر که میتونه پوست طالبی هم باشه سرو کنید با تیکه های طالبی
     توجـــــــــــــــــه :
     
    اگه از میوه شیرین استفاده میکنید :
     2 قاشق سوپخوری از مقدار شکر کم کنید چون :
     مقدار شکر زیاد : موجب میشود عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نشود.
     

    نکته:
     می توانید برای درست کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.
     
     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان