خانه
56.1K

طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی زعفرانی با پسته

    مواد لازم برای 2 پیمانه بستنی :
     
    شیر : 1/2 پیمانه معادل ۱۲۵ میلی لیتر
     خامه : یک و 1/4 پیمانه معادل 310 میلی لیتر
     شکر : 1/2 پیمانه معادل 100 گرم
     زعفران پودر شده : نصف قاشق چایخوری بیشتر هم شد بهتر
     زرده تخم مرغ : 3 عدد
     خلال پسته روش عشق منه : 1/4 پیمانه
    ثعلب : 1 قاشق چایخوری
     وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
     
    طرز تهیه
    1/4 پیمانه خامه را کف سینی کوچک ( سطح صافی داشته باشه ) بریزید و توی فریزر بگذارد تا یخ ببندد.
     بعد از یخ زدن خامه از فریزر در آورده و به تیکه های کوچک بشکنید. خامه های شکسته شده را دوباره داخل فریزر بگذارید
     
    روش 1_
     شیر را با 1 پیمانه خامه و شکر توی داخل ظرف لعابی یا استیل ریخته
    روی شعله قرار داده و هم بزنید تا یکدست شود سپس زعفران را اضافه کنید و بگذارد توی یخچال ( فریزر نه ) برای 4 ساعت تا زعفران دم بکشد.
     
    مایه را بعد 4 ساعت بگذارد روی حرارت تا گرم شود.
    تخم مرغ ها را خوب هم بزنید.
    شیر گرم شده را کم کم و آرام آرام داخل تخم مرغ ها بریزید و تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد.
    مخلوط شیر و تخم مرغ که خوب مخلوط و یکدست شد به قابلمه لعابی برگردانید و با قاشق چوبی روی حرارت ملایم مدام هم بزنید.

    توجــــــــــــــــه :
     مایه جوش نیاید و قل نخورد چون در این حالت تخم مرغ و شیر از هم جدا شده و مایه گوله گوله میشود.
     
    مایه را آنقدر روی حرارت هم بزنید تا مایه کمی سفت شود و پشت قاشق را بگیرد به طوری که اگر یک انگشت از پشت قاشق رد کردید جای انگشت بماند
     دو ظرف گود مانند کاسه یا قابلمه را که یکی بزرگ تر از دیگریست آماده کنید.
    در کاسه بزرگتر کمی آب و یخ بریزید و کاسه کوچکتر رو توی این کاسه بگذارد و روی کاسه کوچک را یک صافی بگذارید.
     مایه سفت شده را از صافی رد کنید
    زعفران های داخل صافی را به مایه اضافه کنید
     مایه را هم بزنید تا خنک شود.
     سپس داخل یخچال بگذارید کاملا خنک شود.
    هر وقت مایه کاملا خنک شد در ماشین بستنی سازی طبق دستورالعمل ماشینتون بستنی را آماده کنید.
    5 دقیقه قبل از اینکه بستنی آماده شود خلال پسته و تکه های خامه را اضافه کنید.
     ویا
     مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید.

    نکته :
     بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.
     
    این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
     پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.با خلال پسته تزیین کنید
     
    روش 2_
     شیر را جوشانده
     ثعلب را با شكر مخلوط كرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه كنید.
     شیر را با دستی هم بزنید تا شكر در شیر حل شود. سپس از روی حرارت برداشته، وقتی شیر کمی خنک شد از صافی رد كنید
    سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر اضافه کنید و هم بزنید.
    مخلوط فوق را در فریزر قرار دهید. بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با كاردك آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.
     هر یك ساعت یك بار بستنی را از فریزر خارج كرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تكرار كنید.
    بعد 4 ساعت خامه را که قبلا خرد كرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.
     
    نکته ها :
    اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود كمی شیر به آن اضافه كرده و بعد در سینی فر آن را پخش كنید.(خامه ی خشك مناسب این كار است)
     
    ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و كشدار شود.
     
    اگر شكر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.
     
    هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی كشدارتر می شود.البته نه بیشتر از حد مجاز
     
    اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر كمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج كرده و در فریزر قرار دهید تا كاملاً بسته شود.
     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان