خانه
56K

طرز تهیه انواع بستنی

  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    بستنی شاه توتــــــــــ 

    مواد لازم:
     
    شاه توت : 450 گرم
     
    خامه پر چرب : 2 فنجان
     
    خامه کم چرب : 1 فنجان
     
    شکر : 2/3 فنجان
     
    زرده تخم مرغ : 4 عدد
     
    وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
     
    نمک :1/4 قاشق چایخوری
     
    طرز تهیه:
     شاه توت را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید و از صافی رد کنید ( من دونه هاشو هم دوست دارم )
     
    1 فنجان از خامه پرچرب را با شکر و خامه کم چرب در قابلمه ای مخلوط کرده و روی حرارت متوسط قرار داده و مداوم هم بزنید تا روان شود و به حباب زدن بیفتد بعد شعله را خاموش کنید
     
    زرده ها را با وانیل و نمک را با هم با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شود

    نصف مایه خامه داغ را روی زرده ها بریزید و تند تند هم بزنید وقتی مخلوط شد آن را روی بقیه مایه داغ بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند
     
    مایه را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید تا حباب بزند بعد از صافی رد کنید و با بقیه ی خامه مخلوط کنید و صبر کنید تا در دمای محیط خنک شود.
     
    شاه توت را اضافه کنید و مایه را 4 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس در بستنی ساز فریز کنید.
     
    پیش از سرو بستنی را 2-4 ساعت در فریزر قرار دهید.
     
    یا
     بستنی را در فریزر قرار دهید. هر 1 ساعت یك بار خارج كرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را 4 بار تكرار كنید.
     سپس 24 ساعت داخل فریزر بماند
     
     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان