خانه
67.2K

آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۲/۱۲/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    اسپاگتی با ژامبون و قارچ و پنیر پارمسان
     
    مواد لازم:   
    اسپاگتی 400 گرم
    ژامبون مرغ خرد شده 3 ورق
    روغن زیتون1/4 پیمانه
    قارچ خرد شده 12 عدد
    سیر کوبیده شده 2 حبه
    آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
    شیر1/2 پیمانه
    پنیر پارمسان رنده شده 100 گرم
    ریحان خرد شده 30 گرم
    نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
     
    طرز تهیه:
    اسپاگتی را آماده کرده. ژامبون را به مدت 1 دقیقه در روغن تفت داده، قارچ و سیر را هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه تفت دادن، آرد ذرت را در شیر حل کرده و به همراه استاک به آن بیفزایید. حرارت را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. در این مرحله اسپاگتی آماده را بهمراه نصف پیمانه از آبی که اسپاگتی را در آن جوشانده اید به سس اضافه و چند دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. در ظرفهای مورد نظر سرو کنید. 

    آموزش پخت غذای حاضری برای آدم های تنبل
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان