اسپاگتی با ژامبون و قارچ و پنیر پارمسان
مواد لازم:
اسپاگتی 400 گرم
ژامبون مرغ خرد شده 3 ورق
روغن زیتون1/4 پیمانه
قارچ خرد شده 12 عدد
سیر کوبیده شده 2 حبه
آرد ذرت 2 قاشق سوپخوری
شیر1/2 پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده 100 گرم
ریحان خرد شده 30 گرم
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
طرز تهیه:
اسپاگتی را آماده کرده. ژامبون را به مدت 1 دقیقه در روغن تفت داده، قارچ و سیر را هم اضافه کنید و پس از 5 دقیقه تفت دادن، آرد ذرت را در شیر حل کرده و به همراه استاک به آن بیفزایید. حرارت را ملایم کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و یکدست شود. با نمک و فلفل آن را مزه دار کنید. در این مرحله اسپاگتی آماده را بهمراه نصف پیمانه از آبی که اسپاگتی را در آن جوشانده اید به سس اضافه و چند دقیقه روی حرارت مخلوط کنید. در ظرفهای مورد نظر سرو کنید.