خانه
203K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۲/۱۲/۲۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|455 |1240 پست
    سینی سبزیجات

    مواد لازم:

    قارچ=200 گرم
    هویج=200 گرم
    کدو=3 عدد قلمی
    کلم بروکلی=1 بوته
    ذرت=200 گرم
    سیب زمینی استامبولی=200گرم
    آلوی برغان= 100 گرم
    شکر= 1 قاشق غذاخوری
    انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

    طرز تهیه:

    تمام سبزیجات را به صورت جداگانه بخار پز می کنیم (در حدی که نرم شود و تا حد امکان تغییر رنگ نداشته باشد).
    آلو را نیز در یک ظرف آب خیسانده سپس در ظرف آب در حال جوش میریزیم و پس از 30 ثانیه آب آن را خالی می کنیم، این عمل را 2 تا 3 بار انجام می دهیم تا شن های آلو جدا شود و در مرحله آخر داخل آب 1 قاشق غذا خوری شکر را می ریزیم و میگذاریم آب آن تبخیر شود.
    سپس در یک ظرف مستطیل شکل سبزیجات را به صورت موازی کنار هم میچینیم و آلو را وسط آن قرار میدهیم.
    ویرایش شده توسط بهارک در تاریخ ۲۰/۱۲/۱۳۹۲   ۱۲:۳۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان