خانه
203K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۲۲:۴۷   ۱۳۹۳/۲/۸
    avatar
    کاربر فعال|180 |303 پست
    طرز تهیه تبوله که یک سالاد لبنانیه
    نصف پیمانه بلغور گندم (گندم پوست کنده و خرد شده که برای این سالاد اندازه دانه ها به اندازه دانه های نسکافه مناسب است) که از شب قبل با آب ولرم خیسانده می شودتا کاملا نرم شده و احتیاج به پخت نداشته باشد
    نصف پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری
    نصف پیمانه گوجه فرنگی بسیارریز شده
    آبلیموی تازه و روغن زیتون بکر ترجیحا و نمک و فلفل سیاه
    این سالاد رو یه دوست خوب لبنانی برام درست می کرد ولی حیف عکس ندارم بذارم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان