سالاد بادنجان
موادلازم:
بادنجان تنوري و پوست گرفته شده =يك كيلو
خيارشور نگيني خرد شده= نيم كيلو
سير =يك حبه
سس مايونز= يك پيمانه
نمك و فلفل =به ميزان لازم
گوجهفرنگي و خيارشور حلقهاي براي تزئين =به ميزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا بادنجانها را تنوري كرده و پوست بگيريد و روي تخته ساطوري كنيد. سپس درون يك ظرف ريخته و خيارشور نگيني شده را به آن اضافه كنيد. سير را رنده كرده و با بادنجان و خيارشور مخلوط كنيد و در آخر سس مايونز را به آن اضافه كرده و خوب هم زنيد، براي تزئين ميتوانيد از حلقههاي خيارشور و گوجهفرنگي استفاده كنيد. در ضمن اين سالاد سرد ميل ميشود.