خانه
203K

انواع سالاد(هر روز با یک سالاد)

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۴/۸/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست

    سالاد بادنجان 

    موادلازم:
    بادنجان تنوري و پوست گرفته شده =يك كيلو
    خيارشور نگيني خرد شده= نيم كيلو
    سير =يك حبه
    سس مايونز= يك پيمانه
    نمك و فلفل =به ميزان لازم
    گوجه‌فرنگي و خيارشور حلقه‌اي براي تزئين =به ميزان لازم
    طرزتهیه:
    ابتدا بادنجان‌ها را تنوري كرده و پوست بگيريد و روي تخته ساطوري كنيد. سپس درون يك ظرف ريخته و خيارشور نگيني شده را به آن اضافه كنيد. سير را رنده كرده و با بادنجان و خيارشور مخلوط كنيد و در آخر سس مايونز را به آن اضافه كرده و خوب هم ‌زنيد، براي تزئين مي‌توانيد از حلقه‌هاي خيارشور و گوجه‌فرنگي استفاده كنيد. در ضمن اين سالاد سرد ميل مي‌شود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان