خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۹:۱۵   ۱۳۹۵/۱۰/۲۸
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    بستنی وانیلی رو از فریزر خارج میکنیم.
    ژله سبز رنگ رو با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده، هم زده و حرارت میدیم تا زمانی که دانه های ژله در آب حل بشن. ژله رو در یک لیوان میریزیم. (اگر از بخت روزگار ژله بد رنگی به تورتون خورده بود میتونید با رنگ مخصوص خوراکی خوشرنگش کنید)

    ژله هندوانه رو با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده، هم زده و حرارت میدیم تا زمانی که دانه های ژله در آب حل بشن. ژله رو در یک لیوان میریزیم.

    حالا ژله سبز رنگ رو با یک لیوان بستنی توی مخلوط کن یا بلندر میریزیم. و دستگاه رو روشن میکنیم. چند پالس میزنیم. به اندازه ای که بستنی و ژله مخلوط بشن.

    با قاشق ژله رو در لیوان یا کاسه یا هر ظرفی که برای سرو مد نظر داریم میریزیم. تعداد و سایز ظروف سرو هم اختیاری هستش. میتونید دو تا لیوان درست کنید با یک عالمه ژله، یا چهار پنج لیوان با مقدار کمی ژله. این دیگه دست خودتونه.

    وقتی شما ژله رو با آب مخلوط کرده و بهش حرارت میدید به نقطه جوش میرسه. وقتی توی لیوان میریزید و میرید سراغ درست کردن ژله بعدی، ژله سبز رنگ شما حدود سه چهار دقیقه فرصت داره تا سرد شه. بعد که با بستنی – که الان چون از فریزر خارج شده بوده اندکی نرم شده – مخلوط میشه ژله کمی میبنده. وقتی سریع توی ظرف سرو ریخته میشه هنوزم تا حدی روانه. اما بعد از چند ثانیه خودش رو میگیره و کاملا بافت لرزونکی پیدا میکنه. لذا سرعت عمل داشتن در ریختن در ظرف سرو، الان اهمیت داره.

    نکته: من چندین مارک ژله رو امتحان کردم. بعضی از مارکها غلظت ژله ای که به ما میدن بیشتره و نیاز هست اندکی میزان آب رو بیشتر کنیم. اما در مورد اکثر مارک ها همین میزان آبی که بهتون دارم مناسبه. پس اگر ژله و بستنی رو توی مخلوط کن ریخته و چند پالس زدید و مشاهده کردید که درجا بست و خیلی سفت شد دو سه قاشق غذاخوری آب بهش اضافه کنید و باز چند پالس بزنید تا غلظتش تنظیم شه. دمای آب مهم نیست.

    پس من ژله سبز رنگ رو توی لیوان ها ریختم و بعد همین مراحل رو برای ژله هندوانه تکرار کردم.

    اگر تمایل دارید که یک لایه سفید رنگ هم داشته باشید؛ کافیه نیمی از دستوری که برای تهیه ژله سبز رنگ بهتون دادم رو با ژله آلوئه ورا انجام بدید.
    یا فقط از بستنی وانیلی نرم شده توی لیوان بریزید.

    @cheftayebeh
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان