خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۵/۱۱/۲۴
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    ‍ #فاهيتاى_مرغ با
    #نان_ترتيلا
    مواد لازم
    سینه مرغ 500 گرم
    پیاز متوسط 2 عدد
    فلفل دلمه ای رنگی از هر کدوم یک عدد زرد قرمز و.سبز
    پودر گشنیز و.زیره و فلفل قرمز از هر کدام 1 ق چ
    لیموترش تازه 1 عدد
    روغن مایع 1 ق س
    نمک بمیزان لازم
    مواد لازم برای سالسا
    گوجه فرنگی 5 عدد درشت
    پیاز 1 عدد متوسط
    لیمو ترش 1 عدد
    فلفل تند 1 عدد
    مرغ را به خلالهاي نازک خرد کرده و با نمک و ادویه جات و روغن مایع و آب لیمو ترش طعم داره کرده به مدت سه ساعت،فلفل و پیاز را بصورت خلالهاي درشت خرد کرده ودر ماهیتابه داغ با کمی روغن تفت میدهیم تا نرم شود،مرغ را هم در يک ماهیتابه جداگانه با حرارت بالا تفت دهید تا آبش کشیده شود، فلفل و پیاز را به مرغ اضافه کرده و با هم تفت میدهیم تا مواد کاملا برشته شود ولی خشک نشود.غذا را با نان تورتيلاي تازه و سس سالسا یا نان پيتا سرو کنید.
    برای سالسا گوجه ها و پیاز را خردکنيد و آب لیموترش و فلفل خرد کرده و نمک و کمی گشنیز خرد شده مخلوط کنید (البته من این سس رو درست نکردم)
    برای #نان_ترتيلا
    سه پیمانه آرد و یک ق چ بيکينگ بود وسه ق غ روغن نصف ق چ نمک را با یک پیمانه آب یا شیر ولرم مخلوط میکنیم آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست آید خمیر را ورز دهید و به مدت یک ربع استراحت میدهیم بعد به ده قسمت مساوی تقسیم میکنیم و چانه ها را با وردنه باز کرده و در ماهیتابه ای که روی حرارت ملایم گرم شده قرار میدهیم و هر طرف نان را به مدت 30 ثانیه ميپزيم و لای دستمال قرار میدهیم تا خشک نشود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان