خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۶/۵/۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48314 |46689 پست
    زیباکده
    آهو : 
    زیباکده
    mona mona : 

    هنوز از سبزيتون داريد آهو جان ؟

    شنبليله توي غذا طعم تلخي ميگيره ما حتي براي قليه كه سبزيش فقط گشنيز و شنبليه هستش نسبت شنبليه رو خيلي كم ميگيريم

    يه آشپز بهم  ميگفت سبزي قرمه سبزي تره و جعفريش بايد به نسبت بيشتر باشه مثلا اگر 5كيلو سبزي خورشتي ميخواين 2كيلو يا بيشتر فقط تره و جعفري بگيريد شنبلیله مسئول تقسیم بوی خوش و منحصربه‌فرد قورمه‌سبزیه براي همين زياد نبايد استفاده بشه 

    زیباکده

    اووووووه یه عالمه از سبزیم دارم مونا جون تقزیبا تا آخرِ امسال باید از همینا استفاده کنم 9

    میدونم ولی انقد شنبلیله هاش خوب بود که از دستم در رفت زیاد ریختم البته تلخیش زیاد نیستا ولی خب اگه نبود خیلی بهتر میشد

    حالا شما راه حلی نداری؟

    زیباکده

    خب عزيزم ميتوني مقداري سبزي بگيريد بدون شنبليله يا فقط تره و جعفري  و جداگانه بگذاريد هر سري يه مقدار ازين سبزي رو به اون سبزيتون اضافه كنيد 

    تنها راهي كه به ذهنم ميرسه همينه 479

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان