خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۶/۵/۳۰
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    #مجبوس_مرغ_کویتی
    مرغ رو با ادویه های لازم و زعفران میپزیم و سرخ میکنیم.البته من داخل فر گریل کردم 😘
    برنج رو هم با زعفران و اگر داشتید آب مرغ بپزید.
    لپه رو میپزیم، بعد یه پیاز داغ حسابی درست میکنیم لپه رو بهش اضافه میکنیم.وتفت میدیم.ادویه هامون رو هم اضافه میکنیم که شامل هل، زعفران و دارچین....
    یک مقدار کشمش هم به مخلوط بالا اضافه میکنیم (به این ترکیب حشو گفته میشه که براساس ذایقه خودتون مقدار لپه و کشمش رو کم و زیاد کنید). وقتی همه چیز آماده شده داخل ظرف سرو میکشیم و نوش جان میکنیم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان