خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۶/۶/۱۵
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    اولا که یکسری خواص سبزیجات و سیفی جات وقتی پخته میشن فعال میشه مخصوصا نوع رنگیش مثل هویج، چغندر....
    پس هم خام و هم پخته بایدددددد مصرف بشه.
    دوما تنوع غذایی یک اصله در اشپزی حرفه ایی اگر نباشه میشه همون قیمه، قرمه....نسل گذشته
    سوما شما بجای پیچوندن از مقدار کم شروع کن به تست کردنه هر چیزی که دوست نداری کم کم عادت میکنی و ذایقه ات بر میگرده 😠
    چهارما.... نداره 😀
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان