خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۴:۱۲   ۱۳۹۶/۱۱/۴
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست
    بهزاد لابی : 
    ASEMAN : 

    متوجه منظورتون نشدم یعنی پودرژلاتین و تکه های میوه یا آب میوه؟؟؟؟

    آره منظورم همین بود نمیدونم گفتم شاید بشه. یعنی با میوه میکس شده یا آب میوه و ژلاتین یا همچین چیزی پاستیل یا ژله طبیعی تر درست کرد.

    اگه حوصله داشتی بعد از امتحانا یه بار امتحان کن.

    تازه من یه چندتا پست درخواستی طولانی هم داشتم، پست درخواستی قبول میکنید؟ 

    والا فکر نکنم بشه از تکه های میوه داخل پاستیل استفاده کرد اما شاید بشه آب میوه و پودر ژلاتین رو جایگزین کرد.... البته آب بعضی از میوه ها آنزیم خاصی داره که مانع عملکرد ژلاتین میشه برای همین کار یکم سخت میشه....

    بفرمایید اگه کمکی از دستم بربياد در خدمتم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان