خانه
1.75M

من و آشپزی

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۶/۱۱/۲۱
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5561 |3448 پست

    #ماهیچه_به_روش_پسران_کریم

    _ دو عدد پیاز بزرگ رو خلال میکنیم و با کمی کره  داخل تابه ایی گود تفت میدیم تا حدی که پیاز شفاف بشه و یا به اصطلاح سبک بشه.
    _کمی زردچوبه اضافه میکنیم و تفت میدیم.
    _ماهیچه ها رو روی پیاز ها میچینیم.
    _ یک عدد پیاز دیگه رو خلال ریز میکنیم و روی ماهیچه ها میریزیم.
    _ چند عدد برگ بو و یک تکه چوب دارچین  روی ماهیچه ها قرار میدیم.
    _نصف فنجان زعفران دم کشیده رو روی ماهیچه ها میریزیم.
    _ درتابه رو میگذاریم و شعله رو کم میکنیم.
    _ سعی کنید در حین پخت درتابه رو باز نکنید و به هیچ عنوان غذا رو هم نزنید فقط هر از گاهی تابه رو به کمک دستگیره ها بگیرید و تکون بدید.
    _ معمولا بسته به تازگی ماهیچه زمان پخت بین دو تا سه ساعت هست.
    _به این غذا اصلا آب اضافه نمیکنیم و در واقع ماهیچه با آب پیاز پخته میشه.
    _سس پیاز این غذا بسیار خوشمزه و خوش طعم هست...

    من و آشپزی
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان