خانه
586

طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه و پفکی فست فودی در خانه

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۷/۱۱/۲۲
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری , طرز تهیه قارچ سوخاری , کالری قارچ سوخاری , rhv  s,ohvd

    قارچ سوخاری

    قارچ سوخاری یکی از پیش غذاهای محبوب در فست فودها است که از پیش غذاهای نوین و جدید محسوب می شود. هر چند که همه غذاهای سوخاری دارای کالری خیلی زیادی هستند اما قارچ سوخاری از سالم ترین سوخاری ها محسوب می شود.

    با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر قارچ سوخاری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قارچ سوخاری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

    مواد لازم برای ۴ نفر

    مواد لازم قارچ سوخاری

    • قارچ ۵۰۰ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • آبلیمو ۱ قاشق مرباخوری
    • زعفران ۱ قاشق چایخوری
    • ماست ۴ قاشق غذاخوری
    • آرد سوخاری به اندازه کافی
    • روغن سرخ کردنی به اندازه کافی
    • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

    دستور پخت

    طرز تهیه قارچ سوخاری

    ابتدا قارچ ها را با یک دستمال نمدار تمیز می کنیم و سپس خیلی سریع آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم و کنار می گذاریم.سپس در کاسه ای بزرگ ماست را می ریزیم و هم می زنیم تخم مرغ را ابتدا در پیاله ای می شکنیم

    و اگر سالم بود داخل کاسه می ریزیم و با ماست خوب مخلوط می کنیم و بعد زعفران دم کرده ،نمک،فلفل و آبلیمو را نیز اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و در آخر مقداری از آرد سوخاری را اضافه می کنیم تا از شلی مایه در بیاید

    و زیاد ریختن آن توصیه نمی شود چون باعث جذب نشدن آرد سوخاری به قارچ می شود. قارچ ها را داخل مایه می ریزیم و یک دست کش تمیز در دست می کنیم و قارچ ها را در مایه می زنیم تا کاملا با مایه آغشته شود.

    اگر زمان داشته باشیم، روی کاسه را سلفون می کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه قارچ ها را می گذاریم در یخچال تا طعم دار شوند. پس از گذشت ۳۰ دقیقه در تابه ای کوچک با عمق زیاد روغن سرخ کردنی می ریزیم به مقداری که قارچ ها در آن شناور باشند

    و حرارت را کم می کنیم تا به مرور زمان روغن داغ شود،سپس کاسه را از یخچال خارج می کنیم و در کاسه ای آرد سوخاری درشت می ریزیم و سلفون را بر می داریم و از قارچ ها بر می داریم و در آرد سوخاری می غلتانیم و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شوند.

    حرارت را اصلا زیاد نمی کنیم چون ممکن است بسوزند پس با همان حرارت کم می گذاریم تا طلایی شوند و از روغن خارج می کنیم و در صافی قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها بیرون بیاید.قارچ های سوخاری را در ظرف می ریزیم و با سس نوش جان کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان