خانه
7.17K

انواع غذا با مرغ - آشپزی آسان با عکس

  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۸/۳/۴
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سالاد پاستا با مرغ

    این پای خوش طعم و شکیل با لایه هایی ناصاف از خمیر فیلو، تهیه می شود که روی آنها کره آب شده، مالیده شده است .

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    543
    پروتئین
    21 گرم
    کربوهیدرات
    56 گرم
    قند
    7 گرم
    چربی
    27 گرم
    چربی اشباع شده
    16 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 15 دقیقه
    پخت 65 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    225 گرم سیب زمینی، مکعبی خرد شده
    5 قاشق غذا خوری کره
    یک عدد سینه مرغ، بدون پوست حدود 175 گرم، خرد شده
    یک عدد تره فرنگی، ورقه شده
    150 گرم قارچ، ورق شده
    21/2 قاشق غذا خوری آرد
    300 میلی لیتر شیر
    یک قاشق غذا خوری خردل
    2 قاشق غذا خوری مریم گلی تازه
    225 گرم خمیر چند لایه فیلو، در صورت انجماد یخ زدایی شود.
    3 قاشق غذا خوری کره، آب شده
    نمک و فلفل
    1- سیب زمینی مکعبی را در یک قابلمه آب جوش به مدت 5 دقیقه بپزید ، سپس آن را آبکش کنید .
    2- کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت 5 دقیقه داخل آن بپزید .
    3- تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت 3 دقیقه بپزید، انها را مرتب هم بزنید. آرد را به آن اضافه کرده. به مدت 1 دقیه بپزید. به تدریج شیر را به آن بیافزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت 10 دقیقه بجوشد.
    4- در همین فاصله، نیمی از ورقه های خمیر فیلور را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلور بپوشانید. با قلموی آشپزی، بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری خمیر روی آن قرار دهید.
    5- باقیمانده خمیر را رشته ای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره آب شده را بر روی خمیرهای رشته ای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 فرهای گازی به مدت 45 دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند و پای اماده را داغ سرو نمایید .

    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
    ویرایش شده توسط P.Z در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۸   ۱۱:۳۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان