خانه
7.17K

انواع غذا با مرغ - آشپزی آسان با عکس

  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۸/۴/۱۲
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    مرغ تند و آتشین

    پاپریکا دارای طعم ملایمی می باشد .بنابراین در صورت تمایل ،می توانید مقدار بیشتری پاپریکا به غذا اضافه کنید ، بدون اینکه طعم آن بر طعم غذا غالب شود.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    4553
    پروتئین
    37 گرم
    کربوهیدرات
    29 گرم
    قند
    19 گرم
    چربی
    23 گرم
    چربی اشباع شده
    14 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 10 دقیقه
    مناسب 2 تا 3 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    25 گرم آرد ساده (معمولی )
    یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز

    یک قاشق چایخوری فلفل پاپریکا

    350گرم مرغ ،بدون پوست و استخوان ،خرد شده

    2 قاشق غذا خوری کره

    یک عدد پیاز ،ریز خرد شده

    450 میلی لیتر شیر ،گرم

    125 گرم انگور سبز

    150 میلی لیتر خامه ترش

    مقداری فلفل پاپریکا برای پاشیدن روی غذا

     
    1- آرد ،فلفل و پاپریکا را با هم مخلوط کرده و از آن برای آغشتن مرغ استفاده کنید .
    2- غاضافه آرد را بتکانید .کره را داخل یک قابلمه آب کرده ،مرغ و پیاز را به مدت 4 دقیقه به آرامی در آن سرخ کنید .
    3- آرد و مخلوط ادویه تند را به آن اضافه کنید .شیر را به آرامی بیفزایید تا غلیظ شود .
    4-مخلوط را با حرارت ملایم به آرامی بپزید تاسس نرم شود .
    5- پوره سیبو انگور را بیافزایید و به مدت 20 دقیقه به آرامی بجوشانید .
    6- مرغ و سس تند را به یک ظرف مخصوص پذیرایی انتقال داده و قبل از سرو روی آن را با خامه ترش و پودر فلفل تزیین نمایید .

    پای-مرغ-با-سیب-زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۱۲/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۴۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان