خانه
4.02K

انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۸/۳/۱۹
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    فوندوی شکلاتی

    شکلات، طرز تهیه انواع شیرینی و کیک شکلاتی

    این یک دسر سرگرم کننده و جالب بعد از سرو غذا می باشد .مواد لازم آن را پیشاپیش آماده کرده و فقط قبل از پذیرایی .شکلات را گرم کنید

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    372
    پروتئین
    3 گرم
    کربوهیدرات
    30 گرم
    قند
    29 گرم
    چربی
    27 گرم
    چربی اشباع شده
    16 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 10 دقیقه
    پخت 10 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    مواد لازم و ترکیبات

    مواد لازم برا تهیه فوندوی شکلاتی:

    225 گرم شکلات خالص

    200 میلی لیتر خامه فرم گرفته

    2 قاشق غذا خوری عرق بهار نارنج

    مواد لازم برای سرو:

    مخلوط انتخابی از میوه های مختلف

    مارش مالای سفید و صورتی

    بیسکویت شیرین
    1- شکلات را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه خامه فرم گرفته ،داخل قابلمه ای کوچک بریزید .
    2- قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و مایه داخل آن را هم بزنید تا شکلات خالص آب شود و با خامه مخلوط شود .
    3- قابلمه را از روی شعله بردارید و به آن عرق بهار نارنج اضافه کنید .
    4- مایه آماده شده را داخل ظرف کوچک نسوز و یا ظرف مخصوص فوندو بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم نگه دارید .ترجیحاٌ از یک وارمر استفاده نمایید .
    5- میوه های مختلف ،مارش مالاهای رنگی و بیسکویت شیرین را برای غوطه ورکردن در شکلات آب شده همراه فوندو سرو نمایید .میوه های انتخابی و مارش مالا را به چنگال یا سیخ چوبی بزنید تا برای فرو بردن در فوندوی شکلاتی آسان باشد .
    توصیه سر آشپز 
    ظروف مخصوص گرم نگه داشتن غذا که از یک شمع به عنوان گرم کننده استفاده می کنند، برای گرم نکه داشتن فوندو بسیار مناسب هستند. اگر از این ظروف نداشتید، ظرف فوندو را داخل ظرف بزرگتری بگذارید و داخل آن آب جوش بریزید به طوری که تا نصف ظرف فوندو را آب جوش فرا بگیرد. از هر روشی  که برای ذوب نگه داشتن شکلات به کار می برید، حواستان باشد که از یک زیرقابلمه برای محافظت از میزتان استفاده کنید .


    انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۱۹/۳/۱۳۹۸   ۱۰:۴۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان