خانه
4.02K

انواع شکلات، شیرینی پزی آسان با عکس

  • ۱۵:۵۴   ۱۳۹۸/۴/۲۶
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    رولت شکلاتی

    شکلات، طرز تهیه انواع شیرینی و کیک شکلاتی

    اگر کیک شما هنگام رولت شدن،ترک می خورد، هیچ نگران نباشید چون این یک اتفاق عادی است. خود را یک معجزه گر واقعی بدانید اگر هیچ ترکی در حین کار، بوجود نیامد!

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    584
    پروتئین
    11 گرم
    کربوهیدرات
    52 گرم
    قند
    48 گرم
    چربی
    34 گرم
    چربی اشباع شده
    11 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 25 دقیقه
    پخت 45 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    مواد لازم و ترکیبات

    150 میلی لیتر /3/2 پیمانه روغن گیاهی

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه ماست طبیعی پر چرب

    175گرم /4/1   پیمانه شکر تصفیه نشده

    3 عدد تخم مر غ ، زده شده

    100 گرم / سه چهارم پیمانه آرد کامل بکینگ پودر دار

    125گرم /یک پیمانه /ارد بکینگ پودر دار ،الک شده

    2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    یک قاشق چایخوری جوش شیرین

    50 گرم شکلات خالص آب کرده

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه ماست طبیعی پر چرب

    150 میلی لیتر /3/2  پیمانه خامه پر چرب

    225 گرم میوه تازه و نرم از جمله توت فرنگی یا تمشک
    1- درون یک قالب کیک رولت سوئیسی به اندازه 5/37 در 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی قرار دهید .شکلات را همراه آب ذوب کنید ومرتب هم بزنید .سپس آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود .
    2- شکر و تخم مرغ هارا داخل کاسه ای بریزید و به مدت 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند ،به طوری که وقتی با هم زن روی آن خط می اندازید ، رد آن باقی بماند . شکلات آب شده را آرام اضافه کنید .آرد و پودر کاکائو را الک کرده را هم بیافزایید و خوب هم بزنید .مایه کیک را داخل قالب بریزید  و سطح آن را صاف و یکنواخت  کنید .
    3- قالب کیک  را داخل فری که از قبل گرم شده  ،روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 12 دقیقه قرار دهید .روی یک عدد کاغذ روغنی ،مقداری پودر قند بپاشید و کیک رولت را روی آن برگردانیدو کاغذ روغنی را از آن کنید .سپس همراه کاغذ  روغنی جدید ، کیک را رول کنید و روی سینی مشبک فلزی  قرار دهید .یک پارچه دمکنی روی آن بیاندازید و بگذارید تا سرد شود .
    4- خامه را انقدر بزنید تا فرم بگیرد.رولت را بازکنید .میوه را به همراه 4/3 خامه روی آن بریزید و پهن کنید و دوباره /ان را لوله کنید و وری آن را پودر قند بپاشید .رولت را داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید و باقیمانده خامه را با استفاده از قیف روی رولت بریزید و روی آن را با برگهای شکلاتی تزیین کنید .
    5-برای تهیه برگ های شکلاتی ، تعدادی برگ گل رز یا برگ درخت کاج را تمیز بشویید و برگ ها رابا یک قلم  مو به شکلات آب شده آغشته کنید .برگ ها را کنار بگذارید تا شکلات روی آنها سفت شود .این کار ار تکرار کنید تا دو سه لتیه دیگر شکلات روی برگ ها تشکیل شود .د مرحله آخر شکلات را با دقت از برگ ها جدا کنید .




    کیک شکلاتی با ماست
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۲۶/۴/۱۳۹۸   ۱۶:۰۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان