خانه
1.74K

انواع سوپ، آشپزی آسان با عکس

  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۸/۴/۹
    avatar
    کاربر جديد|65 |55 پست

    سوپ خامه و گوجه فرنگی

    سوپ، طرز تهیه انواع سوپ با عکس

    این سوپ لعاب دار که آسان و سریع تهیه میشود، طعم دوست داشتنی گوجه فرنگی تازه دارد. برگ های ریحان بازل، مزه گوجه فرنگی را کاملا تکمیل می کنند.

    جدول ارزش غذایی

    کالری
    218
    پروتئین
    3 گرم
    کربوهیدرات
    10 گرم
    قند
    10 گرم
    چربی
    25 گرم
    چربی اشباع شده
    7 گرم

    سطح آشپزی با دقت  

    آشپزی سریع و آسان آماده سازی 5 دقیقه
    پخت 30 دقیقه
    مناسب 4 نفر

    آشپزی سریع و آسان مواد لازم و ترکیبات

    50گرم /3 قاشق غذاخوری کره

    700گرم گوجه فرنگی رسیده

    850 میلی تر 2/1 1 پیمانه عصاره سبزیجات داغ

    50 گرم پودر بادام

    150 میلی لیتر /4/1 پیمانه شیر یا خامه ساده (کم چرب)

    یک قاشق چایخوری شکر

    نمک و فلفل

    1- 1- کره را در یک قابلمه بزرگ آب کنید .گوجه فرنگی ها را اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید تا هنگامی که پوست آنها شروع به چین انداختن کند ، برای طعم بهتر به آن فلفل و نمک اضافه کنید .
    2- عصاره سبزیجات را به قابلمه افزوده ، به جوش بیاورید ،درب ظرف را ببندید و به مدت 10 دقیقه به آرامی بجوشانید .
    3- در همین فاصله ، گریل فر را روشن کنید ، به آرامی پودر بادام ها را تست و برشته کنید تا طلایی رنگ شوند .برای این تنها به مدت 1 تا 2 دقیقه زمان کافی است ، بنابراین مراقب باشید و چشم از آنها برندارید.
    4- سوپ را از روی حرارت برداشته ، در مخلوط کن یا غذا ساز ریخته و مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود یا می توانید سوپ را با پوره کن دستی سیب زمینی ، پوره کنید تا نرم شود .
    5- سوپ را در یک صافی بریزید تا هر گونه پوست اضافی گوجه فرنگی یا هسته ها از آن جدا شوند .
    6- سوپ را به قابلمه برگردانده و دوباره روی حرارت بگذارید .شیر یا خامه را همراه بادام های تست شده و شکر اضافه کنید و هم بزنید.سوپ را گرم کنید و ریحان خرد شده را قبل از سرو داخل سوپ بریزید .
    7- سوپ خامه ای گوجه فرنگی را به کاسه های سوپ گرم منتقل کنید و داغ سرو نمایید.

    توصیه سر آشپز
    در صورت تمایل ، می توانید از خرده های نان خیلی ریز به جای پودر بادام استفاده کنید .آنها را به همان روش بادام ها تست و برشته کرده و در مرحله 6 با شیر یا خامه اضافه کنید.

    حلقه‌های پنیر و سیب زمینی
    ویرایش شده توسط سام شف در تاریخ ۹/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۴۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان