خانه
10.3K

لویی ویتون/ LV

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۲/۳/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست

    تاریخچه لویی ویتون
    محصولات لویی ویتون شامل کالاهای چرمی، کیف‌های دستی، کفش، ساعت، جواهرات و ... می شود. بسیاری از این محصولات با امضای LV آراسته شده‌اند.


     "لویی ویتون" ارزشمندترین برند محصولات لوکس جهان است که زیرشاخه‌ای از شرکت  "LVMH"  محسوب می شود. محصولات لویی ویتون شامل کالاهای چرمی، کیف‌های دستی، کفش، ساعت، جواهرات و ... می شود. بسیاری از این محصولات با امضای LV آراسته شده‌اند.
    داستان شکل گیری شرکت لویی ویتون به سال 1854 و تاسیس آن در پاریس توسط "لویی ویتون" باز می گردد. وی به ساخت صندوق‌های مسافرتی دست ساز می پرداخت و با چاپ پوسترهایی کوچک که روی آنها نوشته شده بود: "بسته بندی ایمن اشیا شکستنی"، تبلیغ خدمات و محصولات خود را آغاز کرد. روند فعالیت‌های لویی ویتون خیلی زود با موفقیت همراه شد. طراحی صاف صندوق‌های مسافرتی - تا پیش از آن در صندوق‌ها به صورت گنبدی ساخته می شد - و استفاده از کرباس به جای پوست که استحکام آنها را افزایش داده و موجب بو گرفتن کالاهای درون آن نیز نمی شد، از عوامل شهرت سریع محصولات لویی ویتون بودند. 
    فعالیت‌های لویی ویتون با دوران رونق مسافرت‌های جهانی همزمان شده بود و برای پاسخ به تقاضای بالا، وی کارگاه خود را به دهکده  "Asnieres" در ساحل رودخانه سن در فاصه سه مایلی از مرکز پاریس منتقل کرد. این مکان به محل سکونت خانواده ویتون مبدل شد و لویی در آن دو ویلا - یکی برای خودش و دیگری برای پسرش - بنا کرد. پس از مرگ لویی ویتون در سال 1892، "ژرژ ویتون" هدایت شرکت را بر عهده گرفت و گسترش کسب و کار خانوادگی خود در جهان را آغاز کرد.


    ژرژ به مدرسه‌ای در جرسی فرستاده شده بود تا زبان انگلیسی را فرا بگیرد. نخستین فروشگاه برون مرزی لویی ویتون توسط ژرژ در خیابان "آکسفورد" لندن افتتاح شد. اما موقعیت مکانی فروشگاه در لندن همانند پاریس خوب نبود و میزان فروش آن ناامیدکننده بود. از این رو، چند سال بعد فروشگاه جدیدی در خیابان "نیو باند" افتتاح شد. از همین زمان بود که شرکت لویی ویتون روند تسخیر جهان را آغاز کرد.
    پس از موفقیت پارچه‌ها و طرح‌های به کار رفته در محصولات پیشین لویی ویتون مانند "تریانون" خاکستری، پارچه و طرح جدیدی که شامل یک علامت تجاری ثبت شده و دارای حق ثبت اختراع بود در سال 1889 توسط این شرکت معرفی شد. اما طرح معروف "مونوگرام" لویی ویتون در سال 1896 معرفی شد. در سال 1914، لویی ویتون بزرگترین فروشگاه چمدان فروشی جهان را در خیابان شانزه لیزه پاریس افتتاح کرد که بیش از پیش امنیت شهرت آن به عنوان لوکس‌ترین برند مسافرتی جهان را حفظ کرد. در سال 1930، لویی ویتون "کیپال" (Keepall)، نوعی ساک مسافرتی کوچک، را برای افرادی که علاقمند به سبک سفر کردن بودند، روانه بازار کرد.
    پس از مرگ ژرژ ویتون، پسر وی، "گاستون لویی ویتون" هدایت شرکت لویی ویتون را بر عهده گرفت و استفاده از سیمای چرمی، تقریبا در تمامی محصولات، و بازسازی طرح مونوگرام برای استفاده از آن در کیف‌های دستی و کیف پول در زمان وی رخ داد. همچنین، برای گسترش فعالیت‌های لویی ویتون در قاره آسیا، نخستین فروشگاه این شرکت به سال 1978 در ژاپن افتتاح شد. پس از آن فروشگاه‌های لویی ویتون در تایوان و سئول افتتاح شدند.
    در سال 1984، سهام شرکت لویی ویتون وارد بازار بورس پاریس شد. تا پیش از آن، لویی ویتون برندهای مطرح دیگری همچون "جیونچی" را خریداری کرده بود. در سال 1987، پس از ادغام دو شرکت "موئت اِ شادو" (Moet et Chandon ) و "هنسی"، شرکت "موئت هنسی" شکل گرفت و نتیجه ادغام این شرکت با لویی ویتون، معرفی بزرگترین مجموعه تجاری لوکس جهان به نام LVMH بود. به نوعی از این زمان بود که فعالیت‌های لویی ویتون به مرزهایی فراتر از کیف و چمدان‌های مسافرتی گسترش یافت.
    در سال 1996، لویی ویتون از هفت طراح بزرگ برای ارائه محصولاتی ویژه به مناسب جشن 100 سالگی معرفی طرح مونوگرام کلاسیک دعوت کرد. نتیجه این اقدام به حدی موفق آمیز بود که "برنار آرنو" رئیس LVMH تصمیم گرفت لویی ویتون را به عنوان یک برند لوکس وارد دنیای مد کند. بر همین اساس و در سال 1997، "مارک جیکوبس"، طراح آمریکایی، برای ارائه نخستین خط تولید لباس‌های مردانه و زنانه این برند استخدام شد. امروزه نیز بخش پوشاک مردانه لویی ویتون یکی از مهمترین شاخه‌های کسب و کار این شرکت محسوب می شود.

     

    ویرایش شده توسط Nanayi joon در تاریخ ۲۱/۳/۱۳۹۲   ۱۰:۴۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان