چگونه جلوی آلوده شدن نان به ویروس کرونا رو بگیریم.
خریدن تعداد زیادی نون در هر بار مراجعه برای کاهش مراجعات، بردن سفره تمیز و شخصی و خواستن از نانوا که نون های ما رو مستقیما روی سفره خودمون بذاره و ...
اینجا سازمان نظام پزشکی کشور یک سری توصیه ها کرده اما در صورتی که امکانش رو دارید این چند وقته از نان های بسته بندی شده که بدون دخالت دست تولید و بسته بندی میشن استفاده کنید و بعد از خریداری کردن، بسته بندیش رو ضدعفونی کنید و بعد از چند ساعت باز و مصرف کنید. اینطوری احتمال اینکه نونش آلوده نباشه خیلی بیشتر میشه.