خانه
1.21M

خلاقیت در تزیین غذا

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۵/۶/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    پوره سيب زمينى

    پوره سيب زمينى در عين ساده بودن بسيار مغذى و خوشمزه است و يكى از بهترين گزينه ها براى تزئين انواع غذاهاى گوشتى به ويژه آبزيان است .

    مواد لازم :

    سيب زمينى           ٢ عدد متوسط 

    شير              ٣/٤ پيمانه 

    كره              ٥٠ گرم 

    نمك و فلفل و زعفران       به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    سيب زمينى را با آب بپزيد سپس پوست كنده و با دستگاه و يا گوشت كوب خوب له كنيد تا گلوله اى نداشته باشد شير را كم كم به آن اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد ، ظرف را روى حرارت قرار دهيد و هم بزنيد تا شير كاملا به خورد سيب زمينى رفته و پوره غليظ شود نمك و فلفل و محلول زعفران را اضافه كرده و در انتها كره را اضافه كنيد و هم بزنيد تا به غلظت مورد نظر برسيد .

    پوره را در قيف بريزيد و با ماسوره هاى مختلف اطراف غذا را با آن تزئين كنيد .

    نوش جان 

    خلاقیت در تزیین غذا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان