خانه
14.7K

طرز تهیه مربای گل گاو زبان و خواص آن

  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۲/۴/۲
    avatar
    یک ستاره ⋆|501 |1431 پست
    مواد لازم:
    گل گاوزبان 50 گرم
    شكر 100 گرم
    آب چهار پیمانه
    آبلیمو یك قاشق غذاخوری
    طرز تهیه:
    گل‌های گاوزبان‌ را از شب قبل در آب خیس كنید تا خاك‌شان گرفته شود، بعد آن را در آبكش ریخته و كاملا بشویید تا تمیز شود آب و شكر را در قابلمه مسی(حتما باید مسی باشد) ریخته تا قوام بیاید و كش‌دار شود گل‌‌ها را داخل آن ریخته و چهار الی پنج دقیقه صبر كنید تا چند جوش بزند در آخر آبلیمو را اضافه كنید تا مربا كپك نزند.


    خواص:
    ترکیبات شیمیایی موجود در گل‌گاوزبان شامل ساپونین، موسیلاژ، رزین‌ها، تانن‌ها، کلسیم، پتاسیم و ویتامین C است برای درمان سرماخوردگی همراه با تب، تسکین سرفه، از بین بردن ورم حفره‌های بینی، گرفتگی صدا، تنگی نفس، درد گلو و درمان ناراحتی‌های مجاری تنفسی بسیار مفید است گل‌ گاوزبان به علت داشتن آلکالوئید برای زنان حامله و شیرده مضر است.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان