۲۳:۵۹ ۱۳۹۲/۴/۹
طرز تهیه ی ژله های ترکیبی:
1.برای درست کردن ترکیب ژله های آماده با مایعاتی غیر از آب یا مات نمودن آن:
کافیست لیوان دوم یعنی آب سرد را حذف نموده و به جای آن از بستنی و شیر و خامه و یا مایعات دیگر مناسب با طعم همان پودر ژله استفاده کنیم؛
نکته 1: برای ترکیب ژله با بستنی ( یا شیر یا خامه یا ماست) باید این نکته را رعایت کنیم که محلول ژله و آب جوش کاملا خنک شده باشد بعد آنها را اضافه کنیم.و گرنه ژله دورنگ میشود (که گاها این مورد را هم میخواهیم!) یا بریده بریده.
نکته 2: برای ترکیب با بستنی؛بستنی را چند دقیقه قبل از فریزر به دمای محیط انتقال داده باشید یا به عبارتی بستنی شل شده به محلول خنک شده اضافه کنید و اینکه مطمئنا ژله ی شیرینتری خواهیم داشت.
نکته3: در مورد ترکیب با خامه (یا ماست)؛ خامه را ابتدا در ظرف کمی بزنیم تا روان شود بعد به محلول خنک شده اضافه کنیم تا تکه تکه و مخلوط نشده نشود (مگر اینکه خامه فرم گرفته بخواهیم مخلوط کنیم)