خانه
64.4K

ژله رنگین کمان

  • ۰۰:۰۰   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    برای ترکیب کردن ژله با انواع میوه (طرز تهیه ژله نیم بند):

    -ژله را آماده کرده و در یخچال میگذاریم تا نیم بند شود در اینصورت وقتی میوه ها را به آن اضافه کنیم بالا نیامده و در هر جایی که آنها را جاسازی! کنیم قرار میگیرند، نیم بند شدن ژله هم یعنی اینکه ژله به غلظت سفیده ی تخم مرغ برسد، برای نیم بند شدن ژله هم یا باید ژله را در یخچال گذاشته ومراقب باشیم تا غلظتش به اندازه سفیده تخم مرغ برسد یا به جای آب سرد یخ ریخته و هم بزنیم تا به غلظت مورد نظر برسد و سپس میوه ها را به آن اضافه کنیم.

    نکته: اگر به ژله یخ اضافه میکنیم باید مراقب باشیم که پس از رسیدن به غلظت دلخواه سریع یخ های باقیمانده را درآوریم، چون ژله خیلی زود از حالت نیم بند به حالت غلیظ تر در میآید و ممکن است در این حالت بتوانیم میوه ها را باز جاسازی کنیم اما ژله ی شفافی نخواهیم داشت!

    -راه دیگر هم اینست که یک لایه ژله در ظرف مورد نظرمان ریخته و بگذاریم در یخچال بطور کامل ببند، سپس میوه ی مورد نظر را روی آن ریخته و باز یک لایه ی نازک! از ژله - به عنوان چسب میوه- روی آن ریخته و بگذاریم تا ببندد ، سپس بقیه ی ژله را ریخته و بگذاریم در یخچال تا زمان سرو، در این حالت اگر بخواهیم چند لایه از میوه داشته باشیم باید برای هر لایه این عمل را تکرار کنیم.

    نکته: حجم لایه ی اولیه از ژله -قبل از اضافه کردن میوه- بسته به جای دلخواه شما برای گذاشتن میوه دارد.

    نکته ی کلی: در مورد میوه هایی مثل کیوی و انبه و نارنگی و آناناس خام که آنزیم دارهستن (همان آنزیمی در کیوی که باعث پوک شدن گوشت جهت آماده سازی کباب میشود!) باید میوه را قبلا یا بخار پز کرد یا در آب کمی جوشاند. اگر از کمپوت آناناس یا هرکدام از این میوه ها استفاده کنیم این مشکل رفع خواهد شد، در مورد آبمیوه ی این میوه ها نیز باید آبمیوه را همراه با کمی شکر کمی جوشاند تا آنزیم آن از بین برود.

    نکته: از همین روشها برای ترکیب کردن خرده های یک ژله ی بسته شده با ژله ی دیگری که محلول است و خنک شده، نیز میتوان استفاده کرد.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان