۰۰:۱۴ ۱۳۹۲/۴/۱۰
من یک مرحله را توضیح می دهم وبقیه مراحل هم به همین ترتیب با رنگ های مختلف تکرار میشه .
هر بسته ژله را به دو بخش ۳/۲ و۳/۱ تقسیم می کنیم.معمولا بسته های دراژه ۱۰۰ گرمی ویا ۳۰ گرمی هستند .پس اگه ۱۰۰ گرمی بود یک سوم آن حدود سه قاشق غذاخوری واگه ۳۰ گرمی بود یک سوم آن ،یک قاشق غذا خوری می شه
دو سوم ژله مورد نظر رو در ظرفی بریزید و به آن نصف لیوان آب جوش اضافه کنین..دقت کنین آب جوش باشه تا پودر ژله حل بشه ..برای بهتر حل شدن پودر ژله و شفاف شدنش ظرف رو روی بخار کتری بذارید تا دانه های ژله خوب حل بشه و مایع شفافی حاصل بشه
حالا نصف لیوان آب سرد به ژله اضافه کنین
دقت کنین قبل از شروع به کار اگر میخواهین ژله رو توی قالب درست کنین قالب رو آبگردانی کنین و در فریزر قرار بدید تا بعدا که ژله بست راحت از قالب جدا بشه
این مواد رو در قالب بریزین و در یخچال بگذارید تا ببنده ...
اگر می خواهین کارتون سریعتر راه بیافته قالب رو در فریزر بگذارید تا زودتر ژله ببنده و سرعت عملتون بیشتر بشه