۰۰:۲۱ ۱۳۹۲/۴/۱۰
حالا نوبت لایه دوم میرسه که ماته و اون خط رو ایجاد میکنه :
قبلا گفتم که دو سوم از ژله با مجموعا یک لیوان آب جوش و سرد مخلوط شده و یک سوم از پودر ژله باقی مانده
حالا یک سوم پودر ژله باقیمانده رو با یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و ترجیحا روی بخار کتری میذاریم تا خوب حل بشه و بعد به جای یک چهارم لیوان آب سرد ، یک چهارم لیوان بستنی که کمی شل شده رو بهش اضافه میکنیم
برای ریختن این لایه روی لایه قبل دقت میکنیم که ژله ی لایه قبلی باید بسته شده باشد اما تا حدی که وقتی انگشت رویش بزنیم کمی حالت چسبندگی داشته باشد (اما بسته شده باشد و مایع و رقیق و سفیده ی تخم مرغی و ... نباشد) اگر لایه قبلی خوب بسته نشده باشه ژله بستنی توی لایه قبل قاطی میشه و اگر بیش از حد سفت بشه در موقع سرو و پس از برش لایه ها از هم جدا میشوند.
2. محلول ژله لایه دوم کاملا خنک شده باشد بعد آن را روی لایه ی اول که بسته شده است بریزیم.