۰۰:۳۷ ۱۳۹۲/۴/۱۰
بازم میگم
1- قالب رو حتما خیس کنین و در فریزر قرار بدین بعد ژله رو توش بریزین
2- اگه ژله در فریزر میبنده دقت کنین که یخ نزنه
3- این ژله زمان بر هست پس بهتره روز قبل از مهمونی تون درستش کنین و وقتی لایه ژله بستنی آخر رو ریختین روی قالب رو سلفون بکشین و در یخچال قرار بدین
4-ظرفی که توش قالب رو بر میگردونین حتما خیس کنین
5- لایه ژله ساده رو میشه در حالیکه ژله بستنی داره تو قالب میبنده درست کنین و بذارین سرد بشه اما ژله بستنی رو بهتره زودتر درست نکنین و وقتی مطمئن شدید لایه قبل بسته درست کنین
6-آب حتما جوش باشه و آب بیشتر از میزان ذکر شده در دستور اضافه نشه