خانه
11.6K

ژله موزاییک

  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۲/۴/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    روش من برای این دسر:

    من همیشه اول قالب رو خیس میکنم و در فریزر میذارم تا خوب یخ بزنه ... قالب یخ زده رو از فریزر در میارم و کف قالب نسکافه و کافی میکس مکعبی ام رو میچینم ..چون قالب یخ زده مکعب ها خیلی راحت به ظرف میچسبه و جدا نمیشه ..بعد با ملاقه در حدی از دسر پایه توی قالب میریزم که مکعبهام شناور نشن. در حد یه ملاقه و میذارم تو فریزر تا خودش رو بگیره . چون میزان دسر پایه کمه خیلی زود میبنده ..توی این مدت اصلا و ابدا نباید دسر پایه رو توی یخچال بذارین ..باید توی دمای محیط آشپزخانه باشه تا نبنده .اما نسکافه و کافی میکس مکعبی مون باید توی یخچال بره تا شل نشه.
    بعد که بست دوبار دیواره قالب و روی لایه قبلی ژله نسکافه و کافی میکس رو میریزم و کمی دسر پایه و فریزر...

    و اینکار رو تا آخر ادامه میدم ..منتها لایه آخر رو که ریختم روی قالب سلفون میکشم و توی یخچال میذارم تا هر وقت دلش خواست ببنده

    این ژله رو هم میشه روز قبل از مهمونی درست کرد ..یعنی من همیشه یه روز زودتر درست میکنم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان