۱۷:۵۶ ۱۳۹۲/۴/۱۲
اینم نقل قول خود سارا جون :
این گل رز خوشمزه و خوشگل خیلی ساده هست . من طرز تهیه اش رو براتون مینویسم و امیدوارم سفره های زیباتونو زیباتر کنه:
سیب زمینی رو پوست می گیریم و به صورت برشهای چیپسی خیلی نازک می بریم. برشها رو تو محلول اب و نمک ولرم حدود 1ساعت قرار میدیم تا زمانی که نرم بشه و در اثر خم شدن نشکنه.
حالا از برشهای کوچیکتر شروع می کنیم و دور هم می چینیم تا به برشهای بزرگ برسیم و به شکل 1گل رز در بیاد.
1خلال دندون رو ار قسمت انتهایی گل وارد می کنیم تا برشها به هم وصل بشن . حالا گل رو از اون قسمتی که خلال دندون داره تو دست می گیریم و وارونه توی روغن داغ می اندازیم . گل حتما باید تو روغن داغ شناور بشه . خیلی زود سرخ می شه و مثل گلی که میشکفه ورقه های چیپس از هم باز میشه . حالا دیگه آماده هست و می تونید اون رو برای تزیین رو هر قسمتی از سفره تون که خواستید بگذارید . من این گل رو روی تهچین میگو گذاشتم و با 2تا شوید تزیینش کردم
اینو هم بگم می تونید به جای خلال دندون از ماکارونی استفاده کنید که بعد از سرخ دن توی روغن برشته میشه و قابل خوردن . اینجوری تمام قسمتهای گل رز رو میشه خورد و مشکل در آوردن خلال دندون هم نداریم